Αξιολογησεις μαθητών

Νεες τεχνικες για την εκμαθηση των δεδομενων, συνεπεια, αξιοπιστία, ευχαριστο και ενδιαφερον μαθημα. Χρηση τεχνολογιας και τελευταιων εξελιξεων στο χωρο της εκπαιδευσης, συνεχη ανανεωση των γνωσεων της σε υψηλο επιπεδο και πολυπράγμων.
Β.Τ

 Τα Καλύτερα έχω να θυμάμαι από τα μαθήματα με την κυρία Δώρα!!! Εκτός από τις γνώσεις που μου μετέδωσε και κατάφερα να έχω πτυχία στις ξένες γλώσσες, το μάθημα περνούσε γρήγορα και ευχάριστα! Είχε τον τρόπο να μας διασκεδάζει την ώρα του μαθήματος και επίσης το καθετί καινούριο μας το δίδασκε με έναν ιδιαίτερο κάθε φορά τρόπο έτσι ώστε να μοιάζει με παιχνίδι , οπότε μας ήταν ακόμα πιο εύκολο να το μάθουμε Και να μείνει στη μνήμη μας! Δε θα ξεχάσω τα διάφορα πρότζεκτ που κάναμε και τα σεμινάρια που πηγαίναμε!! Έχω να θυμάμαι πολλές όμορφες εμπειρίες από τα μαθήματα με την κυρία Δώρα που δεν περιγράφονται από ένα τέτοιου είδους μήνυμα!! Την υπεραγαπαω και την ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές και την απίστευτη διάθεση και ενέργεια και ΥΠΟΜΟΝΉ που είχε σε κάθε μάθημα μαζί μου!!!! Πάνω από όλα πιστεύω πως μετράει να έχεις διάθεση ως καθηγητής και αδιάκοπο ενδιαφέρον προς το μαθητή σου, πράγμα που το αναγνωρίζω στην κυρία Δώρα και πιστεύω πως ειναι οι έννοιες που τη χαρακτηρίζουν απόλυτα!!! Πολλά φιλάκια σας αγαπώ πολύ μις Ντόρα
Κ.Θ.

Η μεταδοτικότητα της είναι εξαιρετική. Δεν αρκείται στον στεγνό ρόλο του καθηγητή αλλά αντίθετα προσπαθεί, το πετυχαίνει σχεδόν πάντα, και έρχεται κοντά με τον μαθητή. Έμαθα και μάλιστα κατόρθωσα κι πήρα το πτυχίο μου με μεγάλο βαθμό μάλιστα. Τα πρότζεκτ που ετοιμάζει είναι εκπαιδευτικά και παράλληλα ψυχαγωγικά βοηθώντας έτσι στην ψυχολογία του μαθητή!
Ε.Β

3 comments:

Anastasia Pistopoulou said...

Πάει πολύς καιρός από τότε που η Δώρα ήταν καθηγήτριά μου στα Γερμανικά. Θυμάμαι πόσο υπομονετική ήταν στις ατέλειωτες ερωτήσεις μου και πόσο με βοήθησε να ξεπεράσω τις δυσκολίες που συναντούσα στη γλώσσα και να αριστεύσω στις εξετάσεις. Πλέον μιλάμε πολύ συχνά ως συνάδελφοι. Όπως και να χει, αξίζει να κρατήσεις επαφή μαζί της μετά από τόσα χρόνια επειδή είναι αληθινός και ξεκάθαρος άνθρωπος.

Theodora Papapanagiotou said...

http://theodorapap.blogspot.gr/2010/10/my-favourite-teacher-by-konstantina.html (έκθεση από μαθήτρια)

Theodora Papapanagiotou said...

http://theodorapap.blogspot.gr/2014/12/my-teacher-by-eleni-g.html (ακόμα μία έκθεση)

Featured Post

Teaching online through Lockdown

Some months ago, when I wrote a blog on online Teaching for iTDi , I could never imagine that the teaching world would turn digital overn...